Mālama ʻo Hengyi Electric Group i ke kolu o ka hālāwai kūʻai kūʻai

Ma ʻOkakopa 6th a me 7th, Hengyi Electric Group Co., Ltd. i hoʻopaʻa i ke kolu o ka hapaha kūʻai kūʻai hālāwai ma ke keʻena nui o ka hui, hōʻuluʻulu a me ka nānā ʻana i ka hana ma nā hapaha mua ʻekolu o 2023, ka nānā ʻana a me ka loiloi i ke kūlana mākeke hou, a me ka hoʻolālā. a me ka lawe ʻana i nā hana koʻikoʻi i ka pae aʻe.Ua hele ka Pelekikena Hui ʻo Mr. Lin a me ka Luna Hoʻokele Kūʻai ʻo Mr. Zhao i ka hālāwai, me ka ʻoihana kūʻai aku, nā alakaʻi āpana mai nā ʻāina a pau, a me nā mea kūʻai aku e hele ana.

avdas (1)

Ua alakaʻiʻia ka hālāwai e Sales Director Mr. Zhao, Sales .Ua hōʻuluʻulu ka poʻe i hele mai i nā loaʻa a me nā poho o ka hana kūʻai aku, kūkākūkā a loiloi i ke kūlana hou a me ka ʻike o ke kālepa, hōʻuluʻulu a hōʻike i ka hana o nā hapaha mua ʻekolu o 2023, a kaʻana like i kā lākou ʻike kūʻai ponoʻī me nā mea āpau.Ma ka hālāwai, ua hāʻawi pū nā alakaʻi o ka āpana i nā hōʻike hana e pili ana i nā manaʻo e pili ana i nā pilikia, ka nānā ʻana i ke kūlana o kēia manawa o ka ʻoihana kūloko, nā hoʻolālā koʻikoʻi no ka pae aʻe, nā hoʻolālā hoʻomohala mākeke, a me nā hoʻolālā hoʻomaʻamaʻa hui.

avdas (2)avdas (3)avdas (4)

ʻO ka hoʻohana pono ʻana i ke kūlana a hoʻopaʻa i ka wā e hiki mai ana

Wahi a ke kūlana mākeke o kēia manawa, nā ʻano kūʻai hou, a me ka ʻāina hoʻokūkū hou, ʻo Mr. Zhao, ke alakaʻi kūʻai aku, ke kau nei i ka manaʻo a me nā koi o ka "hoʻohana i ke kūlana a apo i ka wā e hiki mai ana" i kēlā me kēia kanaka: hoʻololi i nā loli, hopu. nā manawa kūpono, ka launa pū ʻana me ka maikaʻi, a me ka hoʻoikaika ʻana i ke aʻo ʻana.Ua ʻōlelo ʻo ia, pono nā kānaka a pau e hoʻomau i ka manaʻo maikaʻi, manaʻo maikaʻi, nānā pono, a hoʻopaʻa pono iā ia iho i ka hana, a hoʻokumu i nā waiwai kūpono;Pono kēlā me kēia hui e aʻo i ke aʻo ponoʻī a hoʻomaikaʻi ma o nā ala kamaʻilio kūpono, a laila e hoʻomaikaʻi ai i ke kūkulu ʻana o ka hui a me ka hiki ke hui pū ʻana o ke keʻena, a me ka hoʻomaikaʻi piha ʻana i nā mākaukau piha o nā limahana kūʻai.

Ua hāʻawi ʻo Mr. Zhao i ka loiloi a me ka hōʻuluʻulu o nā hapaha mua ʻekolu i kēlā me kēia.Ua hoʻokō ka hui i nā hana he nui i ka ʻenehana a me ka noiʻi a me ka hoʻomohala ʻana, a ua hana ikaika i ka hana hoʻolaha mākeke.Ua komo ʻo ia i nā hōʻikeʻike ʻoihana koʻikoʻi e like me ka Russian Power Show, Vietnam Power Show, Canton Fair, a me Shanghai Industrial Expo.Lean hou i ka hana a me ka hana akamai, e hōʻike ana i kā mākou mau ikaika, e like me ka hoʻomau mau ʻana i ka kānana ikaika, JP cabinet ultra-thin SVG, a me nā huahana capacitor naʻauao, noho paʻa i ka ʻāina kiʻekiʻe, haku i ke kūlana mana, a hoʻonui i ka hoʻokuʻu ʻana o Hengyi Electric. Nā pōmaikaʻi o ka hui;Ua hoʻolaha maikaʻi ʻia ka mea hoʻoponopono paʻi hou a me nā ʻano huahana ʻē aʻe i ka mākeke.Hengyi Electric Group e hoʻokēʻai hoʻi i ka hoʻomohala ʻana o kahi hanauna hou o nā capacitors cylindrical, a hoʻoponopono a hoʻomaikaʻi i kāna laina huahana i ka māla ikehu hou.Ua hōʻike ka poʻe komo i ka hilinaʻi i ka hoʻomohala ʻana o ka ʻoihana a me nā manaʻo mākeke me ka hoʻomau mau ʻana o nā huahana hou a me ke kūlana hoʻolālā kūpono.

Ua haʻi ka Pelekikena Hui ʻo Mr.Lin i kahi haʻiʻōlelo koʻikoʻi ma ka hālāwai a ua hana i nā hoʻonohonoho koʻikoʻi no ka pae aʻe o ka hana kūʻai.Ma muli o nā hōʻike a ka poʻe i hele mai, ua hāʻawi ʻo ia i kēia mau koi no ka hoʻonohonoho ʻana i ka ʻoihana, ka hoʻoulu ʻana i nā talena, ka hōʻiliʻili uku, nā ʻōnaehana hoʻokele hou, a me nā kuhikuhi hoʻolālā e hiki mai ana:

avdas (5)

1、 Pono ke kūʻai aku i ke kūlana o ka ʻoihana.Ua ʻōlelo ʻo ia ʻo ka hoʻomohala ʻana o kahi ʻoihana pono e loaʻa i kāna kūlana huahana ponoʻī i mea e hiki ai i nā kūʻai ke hoʻokō maikaʻi i kā lākou hana.ʻO ka laina koʻikoʻi o Hengyi e hoʻonoho iā ia iho ma ke ʻano he kūʻokoʻa, e lilo i ʻoihana kūikawā a hoʻomaʻemaʻe ʻia i ka ʻoihana, a he alakaʻi i nā ʻāpana ʻāpana.I ke alo o ka hoʻokūkū makeke disorderly a me ka homogenization koʻikoʻi o nā huahana, i mea e lanakila ai i ke kaua, pono mua e hoʻomaʻamaʻa i ke kūlana a me nā pahuhopu.

2、 Pono mākou e hoʻopili nui i ka hana o ka ʻohi ʻana i ka uku no nā waiwai.Pono kēlā me kēia māhele e nānā i ke kūlana uku o ka papahana, hoʻopaʻa i ka ʻikepili, a hoʻokumu i kahi kumu hoʻoholo.Eia kekahi, pono e hoʻokō pono i nā koi o ka hana, e hoʻohuli iā lākou i nā ana kikoʻī, e hoʻokaʻawale i nā hana hana i nā hana pilikino, hoʻokō iā lākou i kēlā me kēia lā, a hahai i ke kaʻina hana a me nā hopena loiloi.

3、 Pono mākou e kālele i ka hoʻoulu ʻana i kahi hui kūʻai hoʻokūkū kūʻai kokoke i ka mākeke, hoʻomaopopo i ka pono o ka mea kūʻai aku, hāʻawi i ka ʻike ʻikepili piha loa, a hele hohonu i ka kahua o ka papahana e like me nā pono o ka mea kūʻai aku e hoʻomaikaʻi i nā hopena, i hiki iā Hengyi ke hoʻokō i ka maikaʻi. hoʻomaikaʻi i ka ʻenehana a me nā lawelawe.

ʻOiai e kū ana i ka wā e hiki mai ana, ua ʻōlelo ʻo Mr. Lin, ʻo ka hoʻomohala wikiwiki ʻana o ka ʻoihana i nā makahiki i hala iho nei ua pōmaikaʻi mai ka hoʻonohonoho pono ʻana o ka mākeke, ka hoʻolālā pololei a me ka hoʻonui ʻana i nā laina huahana.I ka wā e hiki mai ana, ʻoi aku ka nui o ka hahai ʻana i ke ʻano o ka ʻoihana, hopu i nā manawa kūpono, a hopu i ka manawa e hoʻomohala ai.Manaʻo ʻo ia e hiki i nā alakaʻi o kēlā me kēia wahi ke loiloi piha i ke kūlana mākeke, hoʻolālā i nā hoʻolālā, a hoʻokō pono i nā hoʻolālā hoʻolālā e pili ana i ke kūlana maoli.

I ka wā o ka hālāwai, ua mālama ʻia kahi hoʻomaʻamaʻa kūikawā hoʻokahi lā e pili ana i ka ʻike huahana.Ua kipa aku nā mea kūʻai aku i ke keʻena o ka hui, hale hana hana akamai, wahi hoʻāʻo huahana, hale hoʻokolohua, etc.Ma hope mai, ua hāʻawi nā poʻo o nā keʻena e like me ka noiʻi a me ka hoʻomohala ʻana, ka ʻenehana, a me ka hoʻokele maikaʻi i nā wehewehe kikoʻī e pili ana i ka APF, SVG, nā capacitors naʻauao, ka hoʻomohala ʻana i nā huahana hou, a me ka mana maikaʻi.Ua wehewehe nā keʻena kūʻai a ma hope o ke kūʻai aku i nā mea nui ma mua o ke kūʻai aku a ma hope o ke kūʻai ʻana o nā huahana.Nui ka ʻike o ke kau hoʻomaʻamaʻa ʻana i ka ʻike, piha i ka ʻike, a me ka maopopo o ka wehewehe ʻana, e hiki ai i kēlā me kēia ke loaʻa ka ʻike piha o ka ʻike huahana ʻoihana a lawelawe maikaʻi aku i nā mea hoʻohana hope.

avdas (6)avdas (8) avdas (9)

E hoʻoikaika i ka holomua a me ka hoʻomohala maʻamau, a e hana ikaika e hana i nā manawa kūpono.He ʻike hohonu ʻo Hengyi Electric i nā loli mākeke a e hoʻomau i ka hoʻohui ʻana a me ka hoʻoikaika ʻana i nā mana hoʻokele kūloko, hana i nā pono mākeke hou, hoʻomaikaʻi mau i ka maikaʻi a me ka pono, a e hōʻoia i ka hoʻokō kiʻekiʻe o nā hana i manaʻo ʻia makahiki.

avdas (10) avdas (11)


Ka manawa hoʻouna: Oct-11-2023